Το νησί της Σκιάθου

Θησαυρός Φυσικής Ομορφιάς

Σκιάθος, το νησί

Κοσμοπολίτισσα, «Διαμάντι του Αιγαίου», «το νησί των διασήμων». Η Σκιάθος έχει τόσα ονόματα όσα και οι αρετές της! Τοποθετημένη στο Βόρειο Αιγαίο, είναι ευλογημένη με σπάνια φυσική ομορφιά: το μπλε της θάλασσας, το πευκόφυτο πράσινο και το λευκό φως του Αιγαιοπελαγήτικου ήλιου, γι’αυτό και επιλέχθηκε ως τόπος γυρισμάτων της πολυαγαπημένης ταινίας «Mamma Mia».

Οι πιο φημισμένες φυσικές ομορφιές τις είναι οι παραλίες της όπως: οι Κουκουναριές, η μεγάλη και η μικρή μπανάνα, η παραλία της Αγίας Ελένης, η Καναπίτσα, ο Μεγάλος Γιαλός, η Μεγάλη Άμμος και ο Βρωμόλιμνος. Ανακαλύψτε τις ομορφιές τις Σκιάθου με τη Philian Transfers,  εδώ.

Παραλία Βασιλιάς

Δεν είναι μόνο η βασιλική γοητεία της που της χάρισε το όνομά της! Η παραλία Βασιλιάς, 200 μέτρα από το Fiorella Sea View, πήρε το όνομά της κατά το Βυζάντιο καθώς αποτελούσε βασικό προορισμό αναψυχής για τους αυτοκράτορες της εποχής.

Σήμερα, η παραλία είναι μία από τις πιο γραφικές της Σκιάθου ενώ βραβεύεται κάθε χρονιά με τη γαλάζια σημαία. Με ψιλή άμμο, ελαιώνες και πεύκα ολόγυρά της, προσφέρει μία σπάνια φυσική ομορφιά και μαζί τις ανέσεις μιας καλά οργανωμένης παραλίας.

Πρωί-βράδυ στη Σκιάθο

Το πρωί είναι αφιερωμένο στις παραλίες της Σκιάθου και στις φυσικές της ομορφιές. Χαλαρωτικές περιηγήσεις στα σοκάκια του κέντρου της πόλης, βόλτα στην αγορά για χειροποίητα αναμνηστικά και γραφικές ταβέρνες με παραδοσιακές Σκιαθίτικες γεύσεις, γεμίζουν τα πρωινά του επισκέπτη του νησιού

Το βράδυ όμως το νησί μεταμορφώνεται. Bars με επιλεγμένες μουσικές και δροσερά κοκτέιλ συγκεντρώνουν νέους αλλά και μεγαλύτερους και ενώνουν όλο το νησί σε μία μεγάλη γιορτή που κρατάει μέχρι το πρωί.